Libreco logo
Libreco

Advies over asbest inwinnen in Dendermonde

Vragen? Neem contact op

Wij werken milieubewust
Alle nodige attesten
Sterke focus op veiligheid

Als het gaat om asbest, is het best om hier advies over in te winnen bij een professional te Dendermonde, vlak bij Wetteren en Gent. Libreco is al ruim 30 jaar actief in asbestverwijdering en afbraakwerken. Of het nu gaat om uw eigen woning, kantoor of ander pand; wij verhelpen uw asbestprobleem graag voor u. Op deze manier bent u verzekerd van een veilige werk-, leef- en woonomgeving.

Asbest: wat is het beste advies?

Hoewel u tot op zekere hoogte zelf kunt vaststellen of er asbest in huis is, doet u er goed aan om een professional in te schakelen. Wij adviseren dan ook om een asbestonderzoek uit te laten voeren door een erkende firma. Bij Libreco zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van asbest uit onder andere plafonds, leidingen en daken. Bovendien beschikken wij over verschillende attesten. U weet dus zeker dat u met ons een professionele partner in huis haalt.

Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Interesse in onze diensten?

Bel ons op 052 42 64 65
Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Laat u adviseren door onze medewerkers

Om vast te stellen of er sprake is van asbest in uw pand, neemt u het best contact op met ons te Dendermonde, vlak bij Wetteren en Gent, voor persoonlijk advies. Wij komen bij u langs voor het uitvoeren van asbestonderzoek en stellen het probleemgebied vast. Heeft u vragen over onze dienstverlening? U bereikt ons op 052 42 64 65 of via info@libreco.be. Voor het inwinnen van advies over asbest neemt u tevens contact op via bovengenoemde mogelijkheden.

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties