Libreco logo
Libreco

Asbest in uw dak te Dendermonde

Vragen? Neem contact op

Wij werken milieubewust
Alle nodige attesten
Sterke focus op veiligheid

Laat asbest in uw dak verwijderen door een professioneel bedrijf te Dendermonde, vlak bij Gent en Wetteren. Libreco heeft ruim 30 jaar ervaring met het verwijderen van asbestdaken en is hiervoor dan ook dé aangewezen partner. Of het nu gaat om asbestgolfplaten, asbest onder dakpannen of het verwijderen van asbestleien; bij ons betaalt u altijd een eerlijke prijs. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden en geniet van een gezonde werk-, woon- en leefomgeving.

Asbest in uw dak laten verwijderen

Wanneer u asbest in uw dak of onder de dakpannen heeft geconstateerd, wilt u dit natuurlijk op deskundige wijze laten verwijderen. Onze medewerkers hebben al veel klussen succesvol mogen afronden. Van het verwijderen van asbest onder dakpannen tot het verwijderen van golfplaten; wij staan voor u klaar te Dendermonde. Ook voor het verwijderen van asbestdaken of asbestleien bieden wij altijd een eerlijke prijs. Ons familiebedrijf heeft ruime ervaring met het vaststellen en verwijderen van deze schadelijke stof. Schakel ons in voor het verwijderen van asbest in uw gebouw!

Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Interesse in onze diensten?

Bel ons op 052 42 64 65
Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

De prijs voor het laten verwijderen van asbest

Als het gaat om het verwijderen van asbest, is het best om dit op professionele wijze te laten uitvoeren. Natuurlijk is het fijn om op voorhand een prijsindicatie te ontvangen. Want wat is de gemiddelde prijs voor het laten verwijderen van asbest uit uw dak? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de soort asbest. Er wordt hierin onderscheid gemaakt tussen losgebonden en hechtgebonden asbest. Hechtgebonden asbest zit vaak steviger aan het materiaal, en is niet altijd van schadelijke aard. Bij losgebonden asbest zitten de vezels niet vast aan het materiaal. Hierbij is het van belang om deze op vakkundige manier te verwijderen. Ook de plek waar de asbest zich in uw dak bevindt, telt mee in de prijzen. Bij asbest in golfplaten bijvoorbeeld, wordt een vaste prijs per vierkante meter gehanteerd bij ons te Dendermonde. Verder is het van belang hoe bereikbaar het asbest is.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over de prijs voor het laten verwijderen van asbestdaken of asbestleien bij ons te Dendermonde, vlak bij Wetteren en Dendermonde? Wij beantwoorden eventuele vragen graag voor u. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op 052 42 64 65 of via info@libreco.be. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten. Omdat iedere situatie met asbest anders is, geven wij u graag persoonlijk advies over de juiste verwijdering hiervan.

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties