Libreco logo
Libreco

Is er asbest als isolatie in uw gebouw te Dendermonde?

Vragen? Neem contact op

Wij werken milieubewust
Alle nodige attesten
Sterke focus op veiligheid

Bevindt er zich asbest in de isolatie van uw kantoor, woning of ander pand in omgeving Dendermonde, Wetteren of Gent? Het is aan te raden om dit te laten onderzoeken en verwijderen door een deskundige firma. Libreco heeft al ruim 30 jaar ervaring met het professioneel verwijderen van asbest in isolatie. Schakel ons in voor een nauwkeurige aanpak.

Asbest uit uw isolatie laten verwijderen in Dendermonde

Doordat asbest bestaat uit tal van kleine vezels, werd het vroeger veel ingezet als isolatiemateriaal. Het is toegepast als brandwerende isolatie van draagstructuren, technische ruimten en buizen en leidingen, waar asbest ook veel schade aan kan richten. Ook voor zaken als plafonds, opritten, drempels, keukens en zelfs bloembakken was dit een veel gekozen optie. Pas later kwamen de schadelijke eigenschappen van asbest aan het licht. Bestaat de isolatie in uw pand (gedeeltelijk) uit asbest? Schakel ons dan in voor het verwijderen van dit materiaal. Wij beschikken over diverse machines die specifieke types aanpakken. Het maakt dus niet uit waar het asbest zich bevindt, wij pakken het aan. Of er nu asbest als isolatiemateriaal voor uw pand is gebruikt, of als isolatie van de leidingen, wij voorzien u altijd van deskundig advies en verwijderen het asbest op een veilige manier.

Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Interesse in onze diensten?

Bel ons op 052 42 64 65
Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Laat asbest uit uw leidingen verwijderen

Asbest werd vroeger niet alleen veel gebruikt als isolatiemateriaal voor gebouwen, maar ook in en om leidingen voor water en elektriciteit werd dit potentieel gevaarlijke materiaal als isolatie gebruikt. Hierdoor bevindt er zich in veel oudere gebouwen asbest, terwijl dit niet altijd direct zichtbaar is. Zijn er leidingen in uw pand gevonden waarin zich asbest bevindt? Laat het asbest zo snel mogelijk verwijderen door onze ervaren specialisten. Ook met het verwijderen van asbest uit leidingen hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om losgebonden of hechtgebonden asbest.

Schakel ons in voor professionele asbestverwijdering

Libreco is een familiebedrijf te Dendermonde, vlak bij Wetteren en Gent, wat u meteen merkt wanneer u ons inschakelt voor het verwijderen van asbest uit bouwmaterialen en leidingen. U geniet van de toewijding van een zaakvoerder en snelle en klantgerichte communicatie. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die u ervaart tijdens onze dienstverlening. Bent u benieuwd naar alle voordelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U bereikt ons op 052 42 64 65 of via info@libreco.be.

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties