Libreco logo
Libreco

Asbest in uw keuken te Dendermonde

Vragen? Neem contact op

Wij werken milieubewust
Alle nodige attesten
Sterke focus op veiligheid

U kunt asbest ook tegenkomen in uw keuken. Dit potentieel gevaarlijke materiaal werd vroeger namelijk ook vaak gebruikt in bijvoorbeeld vinyltegels in keuken. Ook de zwarte lijm die gebruikt wordt om de tegels te bevestigen bevat in veel gevallen asbest. Wanneer u asbest in uw keuken heeft geconstateerd, is het belangrijk om hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Dankzij nauwkeurige verwijdering van de vinyltegels en lijm met asbest geniet u weer van een gezonde woon-, werk- of leefomgeving. Schakel daarom de diensten van Libreco in. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring als het gaat om asbestverwijdering en afbraakwerken.

Laat asbest in uw keuken te Dendermonde, Wetteren of Gent professioneel verwijderen

Wanneer u asbest wilt laten verwijderen uit uw keuken, gaat u het best in zee met een deskundige firma, die een jarenlange ervaring heeft opgebouwd. Bij de start was Libreco slechts een kleine speler op de markt. Dankzij onze sterke focus op kwaliteit, veiligheid en flexibele dienstverlening zijn wij uitgegroeid tot een van de eerste referenties in onze sector. Wij hebben aandacht voor innovatie en specialisatie en pakken uw klus met de grootste nauwkeurigheid aan. Of het asbest nu in het dak, het plafond of de isolatie van uw keuken zit; wij zorgen voor een professionele asbestverwijdering. Ook wanneer het asbest in de afwerking van uw keuken zit, zoals in vinyltegels of de zwarte lijm die gebruikt wordt om de tegels te bevestigen, helpen wij u graag.

Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Interesse in onze diensten?

Bel ons op 052 42 64 65
Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Plan een afspraak met ons in

Om het asbest in uw keuken door ons uit Dendermonde, vlak bij Wetteren en Gent te laten verwijderen, neemt u contact met ons op. U bereikt ons via info@libreco.be of op 052 42 64 65. Via deze contactmogelijkheden plant u eenvoudig een afspraak met ons in. Ook voor meer informatie zijn wij uiteraard bereikbaar. Wij hopen u spoedig te mogen helpen met het verwijderen van  vinyltegels en lijm met asbest.

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties