Libreco logo
Libreco

Asbest in het plafond in Dendermonde

Vragen? Neem contact op

Wij werken milieubewust
Alle nodige attesten
Sterke focus op veiligheid

Heeft u asbest ontdekt in uw plafond of plafondtegels, of vermoedt u de aanwezigheid hiervan? Laat u dan adviseren door een professionele firma op het gebied van asbestverwijdering. Libreco beschikt over jarenlange ervaring en pakt uw asbestprobleem voor u aan. Of het asbest nu in uw plafond of plafondtegels zit; wij zorgen voor een deskundige verwijdering.

Asbest uit uw plafond laten verwijderen te Dendermonde, Wetteren en Gent

Wanneer er zich asbest bevindt in uw plafond of plafondtegels, is een snelle verwijdering hiervan gewenst. Vaak is er bij asbest sprake van niet-hechtgebonden asbest. Het is noodzakelijk om dit door een professional te laten weghalen. Laat deze schadelijke stof daarom spoedig verwijderen door Libreco en geniet van een veilige werk-, woon- of leefomgeving. Dankzij onze werkprocessen die door de jaren heen zijn gegroeid, garanderen wij altijd perfecte resultaten. Geen job is voor ons te klein of te groot.

Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Interesse in onze diensten?

Bel ons op 052 42 64 65
Libreco-asbestverwijdering Dendermonde

Schakel onze professionals in

Heeft u een job voor ons klaarliggen betreffende asbestverwijdering? Of heeft u een vraag over het herkennen van asbest in een plafond of plafondtegels in Dendermonde, Wetteren of Gent? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Naast plafonds, verwijderen wij bovendien ook asbest uit daken en isolatie. U bereikt ons via info@libreco.be of op 052 42 64 65. Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Voor het maken van een afspraak bereikt u ons tevens via bovengenoemde manieren.

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties